Svi komentiraju dvije osmrtnice za jednog muškarca: Jednu je dala supruga, drugu supruga pred Bogom

Svi komentiraju dvije osmrtnice za jednog muškarca: Jednu je dala supruga, drugu supruga pred Bogom

U jednoj je obavijesti o smrti kao ožalošćena navedena supruga pred Bogom Štefanija, dok je u drugoj supruga Lidija

Dvije obavijesti o smrti proširile su se društvenim mrežama zbog jednog neobičnog detalja. Naime, objavljene su dvije obavijesti o smrti jednoga muškarca, no razlika je u ožalošćenoj obitelji. Potpisane su tako, naime, dvije supruge te više djece i unučadi. 

“U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi suprug, otac, djed, svekar, tast i brat, gospodin Željko Pasarić iznenada preminuo u petak 19. V. 2023. u 73. godini života. Pogreb dragog pokojnika bit će u četvrtak 25. V. 2023. u 12.30 sati iz mrtvačnice na Miroševcu. Termin mise zadušnice bit će objavljen na pogrebu. Počivao u miru Božjem!”, stoji u obje osmrtnice.

U jednoj su kao ožalošćeni navedeni supruga pred Bogom Štefanija, sin Marko, kćeri Martina i Andreja, unuke Franka, Nika i Karla, snaha Lana, zet Stanko te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. U drugoj pak stoje supruga Lidija, sin Vinko, unuka Nea, snaha Tena, sestra Višnja s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji., piše večernji list