Dućan “Lijepo i naše”, mjesto domaćih proizvoda sa OPG-ova naših branitelja….

Dućan “Lijepo i naše”, mjesto domaćih proizvoda sa OPG-ova naših branitelja….

Dućan Lijepo i naše“, smješten u središtu Zagreba, na adresi Britanski trg 3 mjesto je gdje Vas očekuju jedinstveni i kvalitetni hrvatski proizvodi, proizvedeni rukama hrvatskih branitelja. Ruke koje su prije tridesetak godina branile svoju zemlju, danas u miru diljem Lijepe naše, od Vukovara do Metkovića proizvode autohtone hrvatske delicije, skrbe o obiteljima, i doprinose gospodarskom razvoju, a svima nama omogućuju da uživamo u zdravim domaćim proizvodima.

FOTO: LIJEPO I NAŠE

Na policama specijaliziranog dućana „Lijepo i naše” pronaći ćete više od 400 artikala koji dolaze s polja OPG-ova i braniteljskih zadruga. Džemovi, domaći prirodni sokovi, voćni likeri, čajevi, vrhunska vina, maslinova i bučina ulja, sirevi, ajvar, čvarci, kobase, pršuti, riblji namazi, tartufi, domaća tjestenina s različitim vrstama okusa, neobični i jedinstveni pekmezi od luka, buče, đumbira i limuna, ocat divljeg šipka, začinske soli s dodacima bosiljka, medvjeđeg luka, borovih iglica, pčelinji proizvodi, čips od jabuke, medenjaci Ženske braniteljske zadruge, samo su neki od vrhunskih domaćih delicija koje će vam biti ponuđene od ljubaznih prodavačica.

Osim što ćete nagraditi svoje nepce kvalitetnim hrvatskim proizvodima, uz prihvatljive cijene, doprinijeti vlastitom zdravlju i zdravlju vaše obitelji, kao najvećom vrednotom, educirati svoju djecu o zdravstvenim prednostima i stvarati naviku zdrave prehrane i života, očuvati kulturni identitet i izvornost zemljopisnog podrijetla, zasigurno ćete doprinijeti i samodostatnosti domaće proizvodnje koja, čini se u ovom globalnom svijetu nikada nije bila potrebnija.

FOTO: LIJEPO I NAŠE

Jedan od načina, zasigurno je posjeta decentno i moderno uređenom braniteljskom dućanu „Lijepo i naše“ na Britanskom trgu 3. Kupnjom jedinstvenih, domaćih proizvoda, kao i praćenjem objava na Facebook i Instagram profilu podržite domaću proizvodnju, ekološke i zdrave proizvode, temeljene na starim recepturama i inovacijama kako bi sačuvali radna mjesta, jačali konkurentnost, stvarali novu vrijednost koja će dovesti i do više ovakvih prodajnih mjesta te pružite nesebičnu podršku ovom projektu braniteljskog poduzetništva.

I ne zaboravite- Vrijedne braniteljske ruke stvaraju za Vas!