Teta djevojke ubijene u Sloveniji: Rekla sam joj da ne ide kod njega

Teta djevojke ubijene u Sloveniji: Rekla sam joj da ne ide kod njega

TRAGIČNI događaj prije nekoliko dana u Sloveniji potresao je javnost. Emiliju M. (27), državljanku Srbije, 25. svibnja brutalno je ubio njen momak Lazar Terentić (20). Prema riječima rodbine, Emilija je imala prekrasno djetinjstvo i bila je perspektivna košarkašica, članica srpske reprezentacije.

No, kako je njena teta Jasmina Marković otkrila u potresnoj ispovijesti za portal Nova.rs, Emilija je zbog obiteljskih problema upala u loše društvo te se odala porocima.

“Nisam svjesna da je nema”

“Nisam svjesna da je nema, vjerujte mi. Čule smo se skoro svaki dan. Dva mjeseca je bila na liječenju, a dnevno je imala pravo samo sat vremena koristiti telefon. Mene je zvala svaki dan. Svaki dan sam u 16 sati čekala da me nazove i da pričamo, stalno bi mi ponavljala: “Tetko, nasmijavaj me, ti me jedina znaš smiriti”, priča Jasmina za Novu.rs.

Jasmina je za zločin saznala od svog sina i oboje su slomljeni od tuge.

Rekla je da je Emilija izašla s liječenja dan prije nego što je ubijena. Jasmina joj je savjetovala da ne ide kod mladića, koji ju je kasnije ubio, već da potraži posao. No Emilija joj je rekla da je kod prijateljice, da je super i da lakira nokte.

Nažalost, bila je kod mladića koji ju je brutalno ubio.

Dva dana spavao pored tijela

Podsjetimo, 27-godišnja državljanka Srbije, koju je policija pronašla mrtvu u Mariboru, bila je žrtva svog 20-godišnjeg partnera, javljaju slovenski mediji. Prije ubojstva navodno je došlo do svađe te je ona pretučena, a nakon toga ju je 20-godišnjak zadavio.

Slovenske novice objavile su da je 20-godišnji Lazar Terentić ubio svoju djevojku, 27-godišnju Emiliju Mahmutović, te da je dva dana spavao uz njezino tijelo.

Kako piše 24ur.com, Terentić je u prošlosti više puta bio procesuiran zbog nasilja.