Top lista najboljih ljubavnica po Zodijaku: Neke su spremne ostvariti vam sve seks fantazije

Top lista najboljih ljubavnica po Zodijaku: Neke su spremne ostvariti vam sve seks fantazije

Na prvom mjestu našle su se strastvene Škorpionke, a na zadnjem suzdržane Djevice.

Top lista najboljih ljubavnica Zodijaka

1. Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Nije važno jesu li žene u znaku Škorpiona mlade, stare, debele ili mršave. Škorpionke su jednostavno najbolje u krevetu. Uz njih možete ostvariti sve svoje maštarije o kojima ste ikad sanjali. S njom vam nikada neće biti dosadno – aktivna je i uvijek spremna za nove stvari.

2. Strijelac (22. studenog – 22. prosinca)

Strast je drugi naziv za žensku pripadnicu ovog znaka. Iako vas zasigurno ispunjavaju na svim područjima te su vam odlični životni suputnik, žene rođene u znaku Strijelca su ‘lavice u krevetu’. S njima nikada neće biti dosadno jer vole isprobavati razne stvari u seksu. Budite sretni ako se nađete s njima u krevetu.

3. Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Jako su dobre u seksu, a što je najvažnije – točno znaju što žele. Znaju zadovoljiti sebe i partnera. Neki tvrde da su žene rođene u znaku Ovna najseksepilnije u Zodijaku. Ona želi biti obožavana, što je zapravo lako jer je ona zaista vrijedna vašeg vremena.

4. Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Iz nekog razloga, Lavice su mnogo seksualnije od Lavova. Neki kažu zbog toga jer nisu toliko lijene te pokazuju veliko zanimanje za svog partnera i žele mu ugoditi. Vole znati da vam mogu pružiti ‘poseban’ užitak, a dobar provod s njima je zagarantiran.

5. Vaga (23. rujan – 22. listopad)

Nije samo odlična u krevetu, već je i izuzetna osoba. Čak i dok vodi ljubav Vaga pokušava biti obzirna i nježna, a ako partner od nje inzistira, može biti i vrlo strastvena, aktivna te otvorena za razne opcije.

6. Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

S ovom ženom možete ‘očekivati neočekivano’ jer njezine fantazije nemaju granica. Ako pomisli da je seksualni život dosadan, znat će ga odlično ‘začiniti’. Žena Vodenjak voli igranje uloga i seksi kostime. Na vama je da date ideju, a razvoj priče prepustite njoj. Nećete požaliti.

7. Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Pripadnicama ovog znaka seks nije toliko važan pa mu ne pridaju toliku pozornost. No, kada je zaista osvojite, vidjet ćete kakav je ‘manijak’ u krevetu. Ipak, nemojte često očekivati zagrljaje od žene Blizanca i nježne riječi.

8. Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Kod ženskih pripadnica ovog znaka, najvažnije je znati trik – seks s njom biti će odličan, samo ga trebate inicirati kada je raspoložena. Tada žena Bik postaje divlja u krevetu, a trebat će vam snage da je ‘ukrotite’. S njom možete proživjeti nezaboravne trenutke, ali budite strpljivi.

9. Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Ako vam se sviđaju partneri koji ne vole puno raditi, nego samo leže, Ribe su idealne žene za vas. Kada se seksate, imaju osjećaj kao da partneru rade uslugu. Uz sve to, ona jedva čeka da seks završi.

10. Jarac (22. prosinac – 19. siječanj)

Njoj je najvažniji raspored, tako da nemojte očekivati spontanost. Seks se događa kada joj raspored to dopušta, a nemojte misliti da je možete ‘uloviti’ u trenutku u kojem vi to želite. Žena Jarac će vam reći kako trenutno ima puno posla i pronaći drugi termin za seks.

11. Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Račice su uvijek spremne za priču, a problem nastaje kada počnu pričati tijekom seksa. Tada ne pričaju ‘prljave stvari’, već započnu razgovor. Ne odustaju od svog nauma i ne razumiju u čemu je problem.

12. Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Žene Djevice uvijek će svom partneru pronaći zamjerku. Stalno kritiziraju, a takve su i za vrijeme seksa. One često ne mogu pronaći ništa dobro u svom partneru. , pišu 24sata