Ponosni Houdek objavio fotografiju svoje kćeri, imao je i razlog zbog kojeg ju je javno nahvalio: ”Izrasla je u pravu ljepoticu!”

Ponosni Houdek objavio fotografiju svoje kćeri, imao je i razlog zbog kojeg ju je javno nahvalio: ”Izrasla je u pravu ljepoticu!”

Jacques Houdek podijelio je fotografije svoje kćerke Sofie koja je bila na vrlo važnom događanju u svom životu, evo kako se djevojka sredila za svoju maturalnu večer.

Naš pjevač Jacques Houdek podijelio je fotografiju svoje kćeri Sofie iza koje je vrlo važan dan u životu, njezina maturalna večer.

Ponosni tata podijelio je nekoliko fotografija svoje kćeri i obitelji, a lijepa djevojka za maturalnu večer odlučila se na plavu nijansu svoje odjevne kombinacije, ali i frizure. Tako je Sofia nosila plavi kombinezon, plavi make up i imala je plavu kosu ukrašenu plavim cirkonima.

Da bi se uskladili s njom, Jacquesova supruga Brigita također je odjenula plavu haljinu, a sin David nosio je plavu majicu.

A svojoj kćeri Houdek je posvetio i emotivan opis.

”Sofi, najveća ljubav tatina. Da, daaa, moja Sofi je odrasla u predivnu djevojku i proslavila maturalnu večer. Beskrajno sam ponosan jer je dobra dušica, skromna, radišna i ponizna, a istovremeno vesela, životno poletna i tinejdžerski simpatična, baš onako kako treba biti u tim divnim godinama. Srećom imam tebe, moja djevojčice, i želim ti da budeš zdrava i sretna na svome životnom putu i sa svojim budućim odabirima. Mama i tata su tu uvijek uz tebe”, pisalo je u opisu., piše showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM

Ponosni roditelji s kćerkom su nazdravili i pićem što je ona zabilježila kamerom, a na Jacquesovoj objavi u komentarima su pristizale čestitke na ovu važnu večer u životu svake osobe.

Houdek inače rijetko objavljuje fotografije sa suprugom i djecom jer svoj privatni život pokušava držati podalje od javnosti, međutim u nekim njemu bitnim i posebnim trenucima ipak napravi iznimku.

FOTO: INSTAGRAM