Srpski mediji: Ava Karabatić završila na psihijatriji!

Srpski mediji: Ava Karabatić završila na psihijatriji!

Ava Karabatić, poznata starleta, trenutno se nalazi na liječenju u jednoj psihijatrijskoj bolnici u Hrvatskoj zbog ovisnosti o alkoholu, prema informacijama koje je objavio srpski Kurir.

Ava već neko vrijeme ima probleme s alkoholizmom i zbog toga se povukla iz javnosti prije nekoliko godina. Trenutno je neaktivna na društvenim mrežama, gdje je ranije redovito dijelila fotografije i sadržaje, a također je imala profil na platformi OnlyFans. Prema anonimnim izvorima srpskog medija, Ava je već nekoliko tjedana na liječenju u bolnici.

Izvor Kurira kazao je: “Ava ima ozbiljan problem s alkoholom koji traje već nekoliko godina. Već je ranije bila na liječenju, ali to joj nije puno pomoglo jer bi se vrlo brzo vratila istim navikama nakon izlaska iz bolnice. Njeni su jako zabrinuti zbog njenog trenutnog stanja. Prije nego što su je smjestili u kliniku, neprestano je pila alkohol, a ponekad bi danima bila neprestano pijana. Također je znatno smršavjela, osim u licu, gdje još uvijek podsjeća na svoj stari izgled.”

Oni koji poznaju Avu iznenađeni su ovim saznanjem i tvrde da Ava prije nije dobro podnosila alkohol, posebno jaka pića. Međutim, kad je živjela u Beogradu, postala je ovisna o alkoholu. Nakon povratka u Split nastavila je sve više piti, tvrdi spomenuti medij. U početku su ljudi to mogli tolerirati, ali s vremenom je počela imati ispade, zbog čega je osuđena na liječenje i prvi put je bila smještena u bolnicu, prema riječima nepoznatog izvora., prenosi direktno