Lidl počeo snižavati cijene, podržali Vladinu inicijativu

Lidl počeo snižavati cijene, podržali Vladinu inicijativu

Nastavno na Vladinu inicijativu prema trgovcima da se cijene proizvoda vrate na cijene od kraja prošle godine, Lidl Hrvatska poručuje da podržava inicijativu te da je i prije Vladina poziva na sastanak samoinicijativno počeo snižavati cijene.

– Još 4.rujna započela je posebna akcija u Lidlovim trgovinama unutar koje će svaki tjedan određeni proizvodi biti sniženi čak 50 posto. Također, od 11. rujna u Lidlu je trajno do 33 posto snižen dio proizvoda iz redovite ponude, što je vidljivo i u našem letku, priopćili su iz Lidla.

Svaki tjedan Lidl će trajno snižavati cijene iz različitih kategorija proizvoda, kao što su osnovne živežne namirnice i druge.

– Pozitivne pomake sniženih nabavnih cijena Lidl prosljeđuje u korist kupaca i tu je poslovnu politiku dosljedno provodio u cijelom svom dugogodišnjem poslovanju. Naime, važno je naglasiti da Lidlova marža nije rasla u odnosu na prošlu godinu, što je vidljivo iz javno dostupnih financijskih izvještaja, istaknuli su iz Lidla.

Naglašavaju kako Lidl neprestano ulaže u akcijske ponude, kojima je tjedno zahvaćeno i do 300 proizvoda iz Lidlova asortimana.

– Još od prvih pojava poremećaja na globalnim tržištima, Lidl Hrvatska ulaže iznimne napore kako bi amortizirao učinke ovih poskupljenja na svoje krajnje kupce, kod kojih je već dugi niz godina prepoznat upravo po tome da nudi najbolji omjer cijene i kvalitete, zaključuju u priopćenju., doznaje HRT